Print side Print visitkort Tilfj til foretrukne

Selskaber
På Gerlev Kro

Vi kan præsentere 10 forskellige menuer til Deres næste selskab.
De har mulighed for at vælge en færdig festpakke, som vi har sammensat,
eller De kan selv sammensætte Deres festmenu.


Menu 1

Pris pr. couvert kr. 528,-

VELKOMST
Tør martini.

TARTELETTER
m/høns i asparges.

GAMMELDAGS KALVESTEG
med årtidens friske grøntsager. Surt, sødt, hvide kartofler og skysauce.

CHOKOLADESKÅL
Fyldt med vanillieis, pyntet med flødeskum og nøddedrys.

VINE
Til menuen serveres husets vine ad libitum samt isvand

KAFFE
m/ 1 cognac eller likør.

NATMAD
Biksemad med spejlæg, rødbeder og rugbrød.


Menu 2

Pris pr. couvert kr. 528,-

VELKOMST
Ferskenchampagne

KOLD DAMPET LAKS
m/ rejer og asparges, hertil dressing, flutes og smør

KALVESTEG STEGT SOM VILDT
m/ waldorfsalat i fuglerede, 1/2 fersken m/ gele, surt, sødt,
brune og hvide kartofler og vildtflødesauce.

NØDDEKURV
m/ sorbet og vanilleis, anrettet på frugtpuré, pyntet m/ frisk frugt.

VINE
Til menuen serveres husets vine ad libitum samt isvand

KAFFE
m/ 1 cognac eller eller likør.

NATMAD
Pålægsbuffet med 3 slags pålæg og ost.


Menu 3

Pris pr. couvert kr. 528,-

VELKOMST
Snowwhite med frossen jordbær.

LAKSEROULADE
Af røget laks og krydderurter.
Hertil dressing, flutes og smør.

GAMMELDAGS OKSESTEG
m/ flødepeberrod i tomat, glaserede perleløg, bønner, surt, sødt, hvide kartofler og skysauce

NØDDEMAZARIN
Med eksotiske fruget og soft-ice.

VINE
Til menuen serveres husets vine ad libitum
samt isvand

KAFFE
m/ 1 cognac eller likør.

Natmad
Aspargessuppe med lun flute.


Menu 4

Pris pr. couvert kr. 565,-

VELKOMST
Kirr.

RØGET SMØRFISK
Anrettet på bund af salat.
Hertil æble-peberrodscreme,
flutes og smør

HELSTEGT KALVEFILET
m/årtidens friske grøntsager, honningristede kartofler samt nøddesauce

MARCIPAN ISROULADE
Anrettet på frugtpurè, pyntet med frisk frugt.

VINE
Til menuen serveres husets vine ad libitum samt isvand.

KAFFE
m/ 1 cognac eller likør.

NATMAD
Indisk carrysuppe med kylling og ris, hertil lun flutes


Menu 5

Pris pr. couvert kr. 575,-

VELKOMST
Kirr.

KYLLINGEBRYST
Pocheret kyllingebryst med advocado-salsa, carrycreme flute og smør.

KALVEMEDAILLIONER
m/ årtidens grøntsager, kartoffelsoufflè og rødvinssauce.

ISBOMBE
Hjemmelavet is med chokolade og marcipan.

VINE
Til menuen serveres husets vine ad libitum samt isvand

KAFFE
m/ 1 cognac eller likør.

NATMAD
Små frikadeller og glaseret skinke med grøn salat og flutes


Menu 6

Pris pr. couvert kr. 590,-

VELKOMST
Kirr Royal.

SCAMPIREJER
Scampi rejer Provensale
(Sauce af tomat, hvidløg og smør)
Hertil flutes og smør

DYREMEDAILLONER
Med waldorffsalat i fulgerede, ½ fersken med gele, surt, sødt, brune og hvide kartofler samt vildflødesauce.

DESSERTTALLERKEN
m/ chokoladekage, vanille og sorbet is, pyntet med frugt og flødeskum.

VINE
Til menuen serveres husets vine ad libitum samt isvand.

KAFFE
M/ 1 cognac eller likør.

NATMAD
Sandwich med diverse fyld 2 stk.



BARARANGEMENTER:

FRI BAR
med øl, vand, vin,
Pr. person
kr. 108,-

FRI BAR
med øl, vand, vin og diverse spiritus
Pr. person
kr. 178,-


VINMENU
Ønsker man ikke husets vine, kan vi mod en merpris a`kr. 40,- pr. couvert anbefale denne vinmenu.

Paula

Chardonnay, Mendoza, Argentina,

*****

Paula
Malbec, Mendoza,
Argentina
*****
Mocato de asti
La Torre castel Rocchero
DOCG Italien


Med i vore priser er bordopdækning m/ levende lys, servietter, blomsterdekorationer


Ønsker De musik, bustransport eller overnatning, hjælper vi gerne med at arrangere dette



BRYLLUPSMENU

Pris pr. couvert kr. 615,-

Velkomst
Kirr

RØGET LAKS
m/ flødepeberrod, flute og smør

Eller

RØGET ANDEBRYST
m/ råsyltede tranebær, rødvinspocheret abricos flute og smør

HELSTEGT KALVEMØRBRAD
m/ bønner svøbt i bacon, paneret blomkål, smørristede svampe, kartoffel soufflè samt bordelaise sauce.


BRYLLUPS ISLAGKAGE
Islagkage i 3 etager

VINE
Til menuen serveres husets vine ad libitum samt isvand

KAFFE
m/ 1 cognac eller likør.

NATMAD
"brændende kærlighed" kartoffelmos med ristede flæsketerninger og bløde løg


BUFFET 1

Pris pr. couvert kr. 538,-

Velkomst
Husets velkomst

FORRET
Røget sværdfisk,
anrettet på bund af salat. Hertil æble-peberrod creme, flute og smør

HOVEDRET-BUFFET
Farseret unghanebryst.
Gammeldags oksesteg.
Helstegt krondyrfilet.
Hertil:
Agurksalat, waldorffsalat, tyttebær, broccolisalat, tomatsalat, nødderistede kartofler, hasselbagt kartofler og rødvinssauce

DESSERT
Udvalg af oste m/ kiks og druer. Samt
frugtærte med cremefraiche

VINE
Til menuen serveres husets vine ad libitum samt isvand.

KAFFE
m/ 1 cognac eller likør.

NATMAD
Oksekødssuppe med boller og urter. Hertil lun flute


BUFFET 2

Pris pr. couvert kr. 538,-

Velkomst
Husets velkomst.

FORRET
Spegeskinke med melon.
Hertil flutes og smør.

HOVEDRET-BUFFET
Kalkunbryst med fyld af
soltørret tomater, fetaost og oliven.
Helstegt oksefilet.
Solbærglaseret kalvesteg.
Hertil:
Tomatsalat, Couscous-salat, råstegte kartofler, kartoffelsoufflè og rødvins sauce

DESSERT
Chokoladekage med skovbærcreme

VINE
Til menuen serveres husets vine ad libitum samt isvand

KAFFE
m/ 1 cognac eller likør.

NATMAD
Tomat suppe. hertil lun flute


Det store kolde bord

Pris pr. couvert kr. 298,-

marinerede sild og kryddersild m/ rå løg,
kapers og karrysalat,

lun fiskefilet m/ citron og remoulade,

gravad laks m/ dressing,

rejer m/ citron og mayonnaise,

tarteletter m/høns i asparges,

lun leverpostej m/ bacon og champignon,

mørbradbøf m/ bløde løg og agurkesalat,

lun flæskesteg m/ rødkål,

osteanretning m/ kiks og druer,

frugtsalat.

GOURMET-MENU

Pris pr. couvert kr. 915,-

VELKOMST
Cremant d´Alsace

FORRET
Hummerbisque med hummer croissant

VIN
Chablis, J. Moreau & Fils

MELLEMRET
Melon og champagne sorbet

HOVEDRET
Urtefarseret oksemørbrad med ristede svampe, grøntsagstimbale, pommes rissoles og rødvinsglace.

VIN

Klein Constantia,

Cabernet / Merlot, Sydafrika



DESSERT
Nøddehorn med hvid chokolademousse og eksotiske frugter.

VIN
Chateau Charrier, Sauternes

KAFFE
Kaffe med cognac eller likør

NATMAD
Forloren skildpadde med "smilende æg".



Bemærk

Et arrangements forløb er beregnet til 7 1/2 time.

Ønsker de at fortsætte ud over dette vil der blive pålagt kr. 60,- pr. couvert pr. time ligesom der må påregnes extra betaling til evt. musik.

Bemærk !!!
Kreditcards modtages ikke ved selskaber.

Dankort accepteres.

Gerlev Kro -  Bygaden 4, 3630 Jægerspris  tlf: 47 52 21 74  fax:47 52 21 54  info@gerlev-kro.dk